Nederlandse Roos Abels maakt debuut voor Prada

 

Het grote modemerk Prada heeft een nieuw Hollandse dame gescout. De veertienjarige Roos Abels showde afgelopen week de nieuwe zomercollectie van het Italiaanse merk. Het was haar eerste debuut voor Prada

 

 

 

Tijdens de Milaan Fashion Week maakte ze haar eerste debuut. Tijdens de show liepen ook Lara Stone en Rianne van Rompaey mee. Ze is niet het enige jonge meisje dat voor Prada werkt. Al eerder werden er jonge meiden gescout voor het modehuis. De show werd geopend en gesloten door Roos.

 

 

Lees ook:Jonge Nederlandse meiden gaan voor goud op OS2012
Lees ook:Echte Meisje Op Zoek Naar Zichzelf met Britt, Roos en Bibi
Lees ook:Primark maakt Almere aantrekkelijk voor fashionista’s
Lees ook:Date gaat boven voetbal voor Nederlandse single
Lees ook:Roos, Bibi en Priscilla strijden om hoofdprijs Echte Meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>