Concert The voice finalisten in Brabanthallen: 28 december

De laatste acht talenten van het populaire RTL 4-programma The voice of Holland geven een week na de finale twee concerten in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op zaterdag 28 december is er ’s middags een spetterende show voor een zittend publiek en ’s avonds treden de kandidaten op voor een staande en dansende menigte.

Het belooft een muzikaal feestje te worden waarbij de kandidaten van de populaire talentshow hun bekendste songs ten gehore brengen, samen met de ‘The voice of Holland Band’. Kaarten voor The voice of Holland in Concert zijn te bestellen via www.rtltickets.nl.

De liveshows op tv starten op vrijdag 15 november met 32 kandidaten. De finale van The voice of Holland is op vrijdag 20 december.

Lees ook:The Voice Kids in concert; shows in meivakantie
Lees ook:The Voice Kids geven extra concert in meivakantie
Lees ook:The Voice Kids finalisten zingen soundtrack Disneyland Paris
Lees ook:Leona Philippo op 1 in top 100! Finalisten #TVOH domineren
Lees ook:Twee afvallers per team in eerste ronde The Voice of Holland Live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>