MEIDEN Live! Winter Wonderland 2013 komt eraan!

MEIDEN Live! Winter Wonderland 2013 komt eraan! Het programma is rond! Op zondag 24 november organiseert het populaire meisjesblad voor meisjes van 9 tot 15 jaar een groots, winters evenement. Het vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk en wordt hét feestje voor hippe beautyqueens en fashionista’s in de dop.

De dag zit vol entertainment, waanzinnige activiteiten, fashion, shows, workshops en diverse optredens. Artiesten als B-Brave, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Monsif, Nielson, Alessandro, de internationale band The United en de dansers van So You Think You Can Dance zullen elkaar op het hoofdpodium afwisselen en menig meisjeshart op hol laten slaan. De presentatie van het programma ligt deze dag in handen van Yvonne Coldeweijer.

De jonge bezoekers vervelen zich niet tijdens MEIDEN Live! Winter Wonderland. Van acteren en zingen tot opmaken en nagels lakken, er valt van alles te beleven! Na een rondje op de schaatsbaan en het vullen van de tassen bij alle standjes, kunnen de jonge meiden meedoen aan een reeks workshops die door verschillende partijen worden aangeboden.

De kaartverkoop van dit winterse feestje is momenteel in volle gang. Meisjes die nog geen kaartje hebben kunnen bemachtigen kunnen deze nog kopen via www.mmlive.nl. Vorig jaar organiseerde het meidenblad al een succesvol, zomers evenement in Walibi Holland. Toen werd het evenement bezocht door 6.000 meiden en hun ouders.

Lees ook:Kaartverkoop MEIDEN live is gestart
Lees ook:Yes: Bridget Jones 3 komt eraan!
Lees ook:Maak plaats Justin Bieber: Bruno Mars komt eraan!
Lees ook:Nieuwe fall/winter trend lijn 2013-2014 van LOOkX
Lees ook:BIG TV live bij première musical Jersey Boys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>