Het is weer tijd voor Webshop Till You Drop

Gek op online shoppen, maar ook benieuwd naar de gezichten en producten achter je favoriete webshops? Tijdens het evenement Webshop Till You Drop, op 12 en 13 oktober, is het mogelijk om in real life te winkelen bij de leukste webwinkels van Nederland.

Een grote fan van online kinderkleding, leuke jurkjes, design voor in huis of sieraden kopen? Op 12 en 13 oktober is het voor de tweede keer tijd voor Webshop Till You Drop in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit weekend presenteren de leukste online en offline shops zich: dus even niet winkelen vanaf het beeldscherm, maar producten echt vasthouden, kleding passen en kennismaken met de gepassioneerde eigenaren van de verschillende webwinkels.

DeFabrique: het perfecte decor
DeFabrique in Utrecht is een bijzondere locatie. De karakteristieke en industriële sfeer van DeFabrique is het perfecte decor voor webshops en shoppers. Inspiratie, unieke producten en een hoop gezelligheid zijn gegarandeerd. DeFabrique biedt een podium aan ruim 100 webwinkels, dus er is voor ieder wat wils. Zo kunnen fashionista’s onder andere terecht bij Qolors, Loopz.nu, Pepitalifestyle, LaLoods en Comfystuff. Voor originele baby- en kinderkleding en accessoires is het leuk winkelen bij bijvoorbeeld Mini&Me, Atelier Kiddies, Aapje4Kids en Winkel van TaaTaa. Maar er is ook schitterend design te koop op Webshop Till You Drop, zoals bij Størblends, BeterLeven, Dig&Mig en Outside Wishes.

Meer weten over Webshop Till You Drop? Volg het evenement ook via Twitter, Facebook of volg hun blog.

Lees ook:Het is weer tijd voor Drie Dwaze Dagen Bijenkorf
Lees ook:Het is zomer! Tijd om topless te zonnen?
Lees ook:Live shoppen bij webshops in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Drop én chocola in nieuwe smaaksensatie van Autodrop‏
Lees ook:Drop Dead Diva dagelijks te zien bij RTL Lounge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>