So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013

Met de finale van het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ op 9 december aanstaande is het dansspektakel nog niet ten einde. Na het succes van vorig jaar zullen ook dit jaar de laatste tien finalisten hun danskunsten vertonen in theaters door heel Nederland en België. Vanaf januari 2013 schitteren de topdansers in een anderhalf uur durende show met uitdagende choreografieën en dans op internationaal niveau. Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

De finalisten uit deze reeks van ‘So You Think You Can Dance’ bundelen hun talent tot een dynamische dansvoorstelling met alle favoriete choreografieën uit de tv-shows. Met een DJ die live op toneel draait en verschillende dansstijlen is de ‘So You Think You Can Dance’-theatertour een zinderende beleving voor iedereen die van dans houdt.

Vanaf 2 januari 2013 is de ‘So You Think You Can Dance’-theatertour te zien in Utrecht, Heerlen, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl of via het nummer 0900 300 50 50 (45cpm).

Lees ook:Kijker beslist in So You Think You Can Dance
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren
Lees ook:Bootcamp So You Think You Can Dance loodzwaar
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:Fans nemen plaats op jurystoel So You Think You Can Dance

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013

  1. Patricia de Ryck Auteur

    ps. er zijn nog steeds kaartjes beschikbaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>