MEIDEN Summer Event; Walibi 25aug paradijs voor meisjes

Je hebt natuurlijk al van alles over het MEIDEN Summer Event gelezen hier op Meiden.blog.nl. Maar we hebben nog meer nieuws over dit evenement op 25 augustus in Walibi Holland. Speciaal voor de eerste editie wordt het pretpark omgetoverd tot het paradijs op aarde voor echte fashionista’s, beautyqueens, celebspotters en rollercoastergirls.

De hele dag vinden er optredens plaats van verschillende artiesten. Zo treden onder andere Danny Froger, Jeronimo, Sharon Doorson, Shay-An, Ralf Mackenbach, Monsif, Only Seven Left, Pop 4 You en Yes-R op tijdens het event. Modeliefhebbers kunnen inspiratie opdoen bij modeshows van bekende merken als Outfitters Nation, House of Shoes en de For Girlz collectie van Livera. Verder kunnen de meiden beauty workshops volgen, een haar make-over doen of hun nagels laten manicuren met nail-art.

Naast beauty, fashion en music zijn er nog andere activiteiten, zoals een fotoshoot, zang-en dansworkshops, meet & greets met de redactie van MEIDEN én met de artiesten. Ook wordt er gestreden om de BFF award bij de BFF Battle (Best Friend Forever). Verder vinden er audities plaats om model te worden in het magazine MEIDEN.

Naast alle extra activiteiten die tijdens het MEIDEN Summer Event plaats vinden zijn alle attracties van Walibi Holland ook geopend. Hierdoor is het event niet alleen aantrekkelijk voor meiden, maar ook voor de ouders of broertjes, dus voor het hele gezin.

Meer informatie Walibi Holland en het Meiden Summer Event is te vinden op: www.walibi.nl of op www.meidensummerevent.nl.

Lees ook:MEIDEN magazine Summer Event op 25 augustus in Walibi
Lees ook:Kaartverkoop MEIDEN Summer Event van start
Lees ook:INGLOT’s High Summer Event (met veel foto’s!)
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Meiden.blog.nl aanwezig bij het P&G Brand Event

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>