Loungen op beach event van RTL met Alain Clark en DJ Roog

RTL Lounge sluit de zomer op zonnige wijze af in Bloemendaal aan Zee met het RTL Lounge Beach Event. Beachclub Vroeger is op zaterdag 8 september het decor voor een relaxte dag met fashion, food, drinks en optredens van onder andere Alain Clark, Sabrina Starke, DJ Roog, de RTL Lounge DJ en een verassende surprise act.

Na een welkomstcocktail start Alain Clark ’s middags met een intiem optreden waarna Sabrina Starke zal volgen. De zomeravond wordt op knallende wijze afgesloten door DJ Roog. Tussen de verschillende optredens door zullen de relaxte klanken van de RTL Lounge DJ te horen zijn en s’ avonds is er een uitgebreide barbecue. Na afloop van het ‘RTL Lounge Beach Event’ staat er een goed gevulde goodiebag voor iedereen klaar.

Meer informatie over het ‘RTL Lounge Beach Event’ is te vinden op www.rtllounge.nl/beachevent. Kaarten voor het ‘RTL Lounge Beach Event’ kosten €25,- en zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl.

Lees ook:Nick en Simon, Alain Clark en Go Back to the Zoo: 5 mei!
Lees ook:Alain Clark verzorgt eerste NL Free Record Shop Live!
Lees ook:Aloha Beach! met nieuwe collectie van Mistral
Lees ook:MEIDEN magazine Summer Event op 25 augustus in Walibi
Lees ook:INGLOT’s High Summer Event (met veel foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>