Gouden RadioRing voor Ivo en Daniël van De Avondploeg?

De stembussen voor de prestigieuze radioprijs de Gouden RadioRing zijn geopend. Het meest rebelse duo van de Nederlandse Radio ‘De Avondploeg’ is genomineerd en gaat er alles aan doen om deze ring te bemachtigen. DJ’s Ivo van Breukelen (22) en Daniël Lippens (22) voeren groots actie om het Nederlandse volk te activeren op hun te stemmen.

Donderdagochtend om 06.00 uur stappen zij in hun gepimpte limo en touren daarmee door Nederland. Overal pikken zij diverse bekende DJ’s op, die meeliften en een half uurtje in de limo komen draaien om stemmen te verzamelen. Zo komen ze om 08.00 uur aan bij Vato Gonzales in Spijkenisse, om 11.15 uur bij Kempi in Rotterdam, om 13.00 uur bij Billy de Klit in Den Haag, om 15.00 uur bij DJ Jean, om 16.30 uur bij Quintino, om 18.00 uur bij de Partysquad, allen in Amsterdam en eindigen ze uiteindelijk bij het Raadhuis in Hilversum waar het RadioRing Gala plaatsvindt. De hele actie is live op www.slamfm.nl te volgen en uiteraard op SLAM!FM te horen.

Amper anderhalf jaar na de start is het radioprogramma De Avondploeg uitgegroeid tot de nummer 1 onder jongeren tussen de dertien en negentien jaar. Met wekelijks artiesten in de studio, spraakmakende items als ‘Pornopraat & Knuffelverhalen’, maar ook specials over maatschappelijke kwesties. Geen onderwerp wordt geschuwd: in de taal van de straat, recht voor z’n raap en rebels. De Avondploeg laat horen dat radio leeft!

De Gouden RadioRing is een publieksprijs, voor Beste Radioprogramma. Het RadioGala 2011 vindt plaats op 1 december, tegelijk met de Marconi Awards. Op de finalisten van de AVRO Gouden RadioRing kan 28 uur voor de uitreiking worden gestemd via een telefoonnummer of sms-nummer.

Lees ook:Nieuw blad vóór en door jong talent: F.A.L.L. Magazine
Lees ook:Gouden zaad en angstaanjagende kamelenrace in Oman
Lees ook:Gouden CupCakeCup voor beste cupcakebakker van NL
Lees ook:Wie wint dit jaar de felbegeerde gouden CUPCAKECUP?
Lees ook:Kate Middleton en Prins Harry bewonderen gouden plakken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>