Maak plaats Justin Bieber: Bruno Mars komt eraan!

Nu tieneridool Justin Bieber weer vertrokken is uit Nederland staan de meiden al weer in de rij voor de volgende popsensatie: Bruno Mars. Peter Hernandez Jr, zoals hij eigenlijk heet, is naast zanger ook muziekproducent en songwriter.

Hij werkte al mee aan nummers voor bekende artiesten als Flo Rida, Sean Kingston en Alexandra Burke. De samenwerking met B.o.B. voor het nummer Nothin’ on You betekende zijn grote doorbraak in Nederland. Al snel volgde de single Billionaire met Travie McCoy, waarna hij niet meer van de TV en radio te slaan was. Op 5 oktober bracht hij zijn debuutalbum uit waar ook weer enkele grote hits op staan zoals Just the way you are, Grenade en zijn nieuwste single The lazy song.

Bruno zal op 5 juli een concert geven in de Heineken Music Hall. Zoals te verwachten was, waren de kaartjes voor dit concert al vrijwel direct uitverkocht. Wil je er toch heel graag heen, dan kan je altijd nog tweedehands concertkaartjes kopen. Anders zal je helaas moeten wachten tot hij weer een keer naar Nederland komt.

Geschreven door: Simone Draaisma
Foto: By Brothers Le [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Yes: Bridget Jones 3 komt eraan!
Lees ook:MEIDEN Live! Winter Wonderland 2013 komt eraan!
Lees ook:Nieuwe album Justin Bieber verschijnt 15 juni
Lees ook:3M8S vervangt Carly Rae Jepsen als voorprogramma Justin Bieber
Lees ook:Gratis concert van Justin Bieber in Mexico

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Maak plaats Justin Bieber: Bruno Mars komt eraan!

 1. BELIEBER (HATER FROM BRUNO MARS)

  BRUNO MARS mag de boom in!
  Hij is gewoon niks waard.
  Justin Bieber is gewoon lekker, hot, sexy en alles! ♥
  iilOveJusti, but I don’t love BRUNO die HOMO!
  FUCK BRUNO MARS

    /   Reply  / 
 2. BELIEBER (HATER FROM BRUNO MARS)

  iilOveJustin*

    /   Reply  / 
 3. Lieve

  Weg met Bieber en Mars, Supermeisje is daar.
  Alle meiden hebben nu zelf een meidensuperster. Een Engels meisje die veel beroemder is dan alle biebers en marsen bij elkaar. Ze is nu een tiener, maar om even aan te geven hoe beroemd ze is in de wereld heb ik een link naar een internetfilmpje hier geplaatst. Zie hoe beroemd ze al was op jaar 7e. En let eens op hoeveel tv=ploegen en fptograven er zijn bij haar eigen persconferentie.
  En zoek ook maar eens verder op haar naam bij Youtube.

  http://www.youtube.com/watch?v=wFGqP2e0uw0

    /   Reply  / 
 4. femke

  wat die bruno is niks die kan niet zinge djustin bieber is beter
  niemand kan hem ver vange die
  bruno mag de pot in

    /   Reply  / 
 5. femke

  zou tiep ik justin bieber gewoon
  en zo met men tong justin bieber
  nu julie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>