Meiden maken eigen modemarkt voor het goede doel

Kleren die je niet meer passen of je niet meer leuk vindt gooi je weg, of zet je op Marktplaats. Maar het kan ook anders! De dames Lotte Spreeuwenberg en Nikki Seuren uit Melderslo maakten zondag hun eigen modemarkt!

Zonde eigenlijk, dat je kleren die je zelf niet meer leuk vindt weggooit, zo dachten de twee meiden. En dat is het ook, want wat voor jou al oud is, is voor een ander splinternieuw en weer helemaal leuk. De meiden bedachten een nuttige manier om hun overbodige kleding kwijt te raken én een wat geld te verdienen voor het goede doel!

Zondag werd de markt geopend in café Het Paradijs in Melderslo. De kleding en accessoires van de twee dames en hun vrienden en bekenden hing netjes op hangertjes, goed zichtbaar voor het nieuwsgierige publiek. Om de sfeer nog wat te verhogen was er livemuziek en wat te eten, tegen een kleine vergoeding natuurlijk.

Het resultaat? 1040 euro voor Stichting Doe een Wens!

Super initiatief dames!

Bron: In Horst
Foto: Privébezit

Lees ook:Zoenen voor het goede doel
Lees ook:Tatum Dagelet ontwerpt leuke kattenshirts voor goede doel
Lees ook:Nicki Minaj lanceert lipgloss voor goede doel
Lees ook:Oh Oh Cherso en Di-Rect fietsen voor goede doel
Lees ook:Steun goede doel met je Return to Sender-aankoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>