So Fine plantaardige vleesvariaties

We willen in Nederland steeds gevarieerder eten. Toch wil tweederde van de Nederlanders graag vlees bij de maaltijd blijven eten. Het Nederlandse SoFine, voorheen onderdeel van Alpro, introduceert dit jaar een breed assortiment aan plantaardige vleesvariaties. Deze zijn niet alleen gezond en beter voor het milieu, maar zijn bovenal heel erg lekker en toegankelijk voor iedereen.
De producten van SoFine bevatten al het goede van plantaardige voeding en passen goed in onze gezonde levensstijl. Tofu, is gemaakt van soja en is rijk aan ijzer en Vitamine B1. Het is een goede vleesvervanger. Daarnaast is soja rijk aan plantaardig eiwit, en arm aan verzadigd vet. Ook is plantaardige voeding goed voor onze planeet.

Het assortiment van SoFine in Nederland bestaat momenteel uit: tofu, spinazieschnitzel, broccoliburger en Tofu à la minute in de varianten Italian, Asian en Mexican. Deze varianten zijn reeds gesneden en gemarineerd en direct gebruiksklaar waardoor er snel en gemakkelijk een gezonde maaltijd voor het gezin op tafel staat. Heerlijk in wraps, pasta’s, een ovenschotel of wokgerecht. Vanaf nu zijn de varianten Tofu à la minute Italian en Asian, de spinazieschnitzel en de broccoliburger bij alle Jumbo vestigingen in Nederland verkrijgbaar. De tofu en de Tofu à la minute Mexican zijn exclusief verkrijgbaar bij de grote Jumbo vestigingen.

Lees ook:Stralende, natuurlijke teint met Catrice Prime And Fine
Lees ook:Win luxe uitgave So Thijs met Ruby Lips lipstick Rituals
Lees ook:So You Think You Can Dance in theater vanaf januari 2013
Lees ook:Audities So You Think You Can Dance compleet anders
Lees ook:So You Think You Can Dance USA met supersterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>