Pure Leaf thee

 Vandaag de dag is het dé trend om bewust met je voeding bezig te zijn. Steeds meer mensen vragen om kwalitatieve en authentieke producten met meer natuurlijke ingrediënten. Dit voorjaar introduceert Unilever Pure Leaf in Nederland; een nieuw soort ijsthee dat al erg populair is in de VS en Canada en inspeelt op deze trends. Pure Leaf is ijsthee gemaakt met vers getrokken thee, zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen of conserveermiddelen. Wij kunnen nu ook gebruik maken van deze fijne thee.

Het fijne aan dit nieuwe drankje is dat het minder dan 20 kcal per 100ml bevat. Pure Leaf wordt namelijk gezoet met zoetstof uit de Stevia plant* in combinatie met suiker. Hierdoor is het een verantwoord drankje.

Verkrijgbaarheid
Vanaf eind april is Pure Leaf verkrijgbaar bij Albert Heijn in alle vier de varianten. De consumentenadviesprijs voor een fles van 500ml bij Albert Heijn is € 1,29.

Lees ook:Tea bar introduceert nieuwe thee
Lees ook:Review Kruidvat Pure & Nature sensitive cleansing lotion
Lees ook:Pure folklore en nostalgie bij Blutgeschwister
Lees ook:Britt en Ymke trippen na drinken hallucinerende thee
Lees ook:Week 1 #Sugarchallenge blogger Jessey: Verslaafd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>