Powershots Albert Heijn

We denken tegenwoordig allemaal veel meer aan onze gezondheid. Quinoa, goji-bessen maar ook gewoon broccoli en spinazie zijn echte goodfoods. De Albert Heijn komt echt met iets nieuws. Powershots van de AH to go. Je moet maar lef hebben want ze zijn in nogal bijzondere smaken.
De varianten zijn: Tarwegras, Aloë vera, Kurkuma en Gember. Deze krachtige shots zijn een goede aanvulling op de voeding. Ze worden iedere dag koudgeperst op de slow juicer, zo blijven vitaminen en mineralen behouden en worden gezonde ingrediënten tot op de laatste druppel uitgeperst. De powershots bevatten nog wel een beetje limoen. Alleen het zijn niet de meest voor de hand liggende smaken. Wie durft?

Lees ook:N’oats verovert Nederland
Lees ook:So Fine plantaardige vleesvariaties
Lees ook:Recensie: Mooier fit, Women’s Health
Lees ook:SPA komt met twee nieuwe smaken
Lees ook:Dit topmodel weegt 81 kilo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>