Nieuwe zomerdrank limonsecco

Elke zomer zijn er weer nieuwe zomerdrankjes in aantocht. Zo ook deze zomer. Limoncello is verleden tijd (sort of), want deze zomer gaan we voor limonsecco. Limonsecco is een combinatie van frisse citroenlikeur van limoncello maar met het lichte bubbeltje van prosecco. Het italiaanse gevoel komt door dit drankje helemaal naar voren.
Genietend van de zelfgemaakte limoncello van een lokale wijnboer in de nabijheid van Bologna vatten Mike Poortvliet uit Hoogkarspel en zijn compagnon Hubert Mesken het plan op een nieuwe mix te maken van citroenlikeur en prosecco.

Het idee liet ze niet meer los en samen trokken ze eropuit naar Italie, op zoek naar de perfecte smaakverhouding. Het drankje heet Il Miogusto (mijn smaak in het Italiaans). laat de zon maar komen en geniet van dit drankje.

De fles kost 9,99 euro en past bij elke zomerdag. Sprankelend en verfrissend met blokjes ijs en een schijfje citroen, heerlijk bij een barbecue, op het terras, met vriendinnen in het park, waar je maar wil. De hedendaagse fles, die staat voor A Modern Tradition omdat de inhoud traditionele kwaliteit betreft, zal overal de show stelen.

Lees ook:Nieuwe Body Butters bij kruidvat
Lees ook:Elke dag een nieuwe topaanbieding!
Lees ook:Twee nieuwe leerlingen in seizoen 6 van SpangaS
Lees ook:Trés Chic met nieuwe kleurtjes nagellak van Alessandro
Lees ook:The Falsies Feather-Look met nieuwe mascara Maybelline

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>