N’oats verovert Nederland

Havermout is hot! Het is helemaal in. De pap die vroeger zoveel werd gegeten, komt weer helemaal terug. Met de nieuwe variant van mymuesli N’oats Bio-Havermout krijgt je lichaam een lading aan goede voedingsstoffen binnen. Denk aan vezels, vitaminen & mineralen, magnesium en fosfor. N’oats is verkrijgbaar in drie smaken: Naturel, Framboos-Kokos-Kers en Maanzaad-Vanille. Lees snel verder.
De havermout van N’oats is nieuw op de markt en eindelijk over komen waaien uit Duitsland. De havermoutvlokken zijn extra fijn gemalen in een speciaal bewerkingsproces. De havermout is extra fijn gemalen. Naast het feit dat de havermout heerlijk is, is een portie ook nog eens rijk aan voedingsvezels. Daarnaast hoef je het alleen maar op te warmen met melk. Heerlijk. Binnenkort lees je hier een review over N’oats. N’oats is de nieuwste variant van Mymuesli.

 

Lees ook:Schroefkurk verovert Nederland
Lees ook:Wie verovert het hart van Bachelor Rutger Vlaming
Lees ook:Monki verovert de wereld; nu ook in China
Lees ook:Goosecraft jasje Plan Nederland met handtekeningen BN’ers
Lees ook:SLAM!FM zoekt leukste middelbare school van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>