Nieuwe roterende borstel van Babyliss getest

Babyliss heeft een nieuwe serie borstels ontwikkeld: de roterende borstel. Met deze borstel kan je je haar zelf stijlen, maar het eindresultaat zal d’r uitzien alsof je net de kapperszaak uit komt lopen! Meike Storck test voor Meiden.blog.nl de Babyliss ‘iPro Rotating Brush 800’ .

In gebruik is deze roterende borstel handig, met drie verschillende knopjes kan je aangeven hoe hard je wilt dat de borstel roteert en er zit ook een koude stand tussen. Daarnaast heb je twee borstels: een grote en een kleine.

Deze borstel kan gebruikt worden voor lang, kort, stijl en krullend haar. Ik heb zelf half lang haar en mijn haar is heel erg krullend. Het écht stijl krijgen, is eigenlijk wel een onmogelijke klus of ik moet naar m’n kapster gaan. Haar lukt het wel altijd, maar alle producten en apparaten die ik ooit heb geprobeerd werkten niet goed genoeg. Maar door deze borstel wordt m’n haar wel stijl en blijft het stijl! Ideaal!

Na gebruik haal je borstel er gemakkelijk vanaf en laat je die eventjes afkoelen. Deze borstel mag je ook onder de kraan houden, zo maak je hem makkelijk schoon. Het snoer wat aan de borstel zit, is meedraaiend. Hierdoor zal je nooit in de knoop raken met het snoer om je heen, ook wel slim bedacht.

Resultaat
Doordat er een handige en duidelijke gebruiksaanwijzing bij zit, zal ik jullie niet gaan vertellen hoe je het product precies moet gebruiken. Maar wel hoe blij ik van het eindresultaat word. Ik heb bij mezelf een stijl kapsel gecreëerd met onderaan een krul die naar binnen valt. Normaal doet mijn kapster dit voor me, maar vanaf nu ga ik het zelf doen met deze borstel!

Daarnaast is het product niet schadelijk voor je haar. Je hoeft geen producten in je haar te smeren of te spuiten om het te beschermen tegen de hitte. Doordat er tussenruimte inzit, komt je haar niet direct in contact met de warmte.

Wil je meer informatie over deze roterende borstel? Of wil je kijken waar je deze borstel kunt kopen? Ga naar www.babyliss.nl.

Tekst: Meike Storck

Lees ook:Nieuwe anti-klit spray van Kruidvat getest
Lees ook:Oogverblindende coupe met BaByliss
Lees ook:Weg met ongewenste haartjes; thuis waxen met BaByliss
Lees ook:Voetverzorgingsproducten van Alessandro getest
Lees ook:Borstel je haar met een doel; deze tool hoort er bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>