Je camera als modeaccessoire: Casio Exilim EX-N10

Zoek je een bijpassende compactcamera bij je nieuwe outfit of je nieuwe handtas? Dan zit je met de EX-N10 van Casio helemaal goed. Dit is de ideale accessoire voor een dagje of avondje uit. En voor al die andere momenten die je wilt vastleggen. Je herkent de EX-N10 aan zijn stijlvolle ontwerp met onderliggend gegraveerd stikselpatroon en bovenliggende glanslaag. De kleuren gaan perfect samen met jouw mode-items of kleine accessoires. Je kunt kiezen uit drie kleurvariaties: Pink Sapphir, Gold Topas en Black Onyx.

De EX-N10 heeft een effectieve resolutie van 16,1 megapixels en een groothoeklens van 26 mm met 5x optische zoom. Dankzij de Premium Auto-functie analyseert de camera een scène automatisch en kiest hij vervolgens de beste instellingen. Daarnaast zorgt de Make-up-functie voor prachtige portretten door oneffenheden op de huid weg te werken.

De Casio Exilim EX-N10 is vanaf deze maand verkrijgbaar voor 109 euro inclusief btw.

4971850495949
4971850495956
4971850495963

Lees ook:Met de CoolPix S01 heb je altijd je camera bij
Lees ook:In de spiegel kijken met de Samsung DV300F camera
Lees ook:Als jeugdreuma je leven op zijn kop zet…
Lees ook:Voor als je nog snel een lekker cadeautje zoekt
Lees ook:Heimwee naar Hagelslag; als je ouders moeten emigreren…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Je camera als modeaccessoire: Casio Exilim EX-N10

  1. casio lover

    De pink sapphire is echt wel heel leuk. Ben een beetje verliefd op die casio..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>