Met Sizz weet je nu al wat er morgen in GTST gaat gebeuren

Wist je dat je met de Sizz app de volledige GTST-aflevering van morgen al kunt bekijken? En dat zonder dat je gestoord wordt door reclame, en het verbruik gaat niet eens van je bundel af. De afleveringen kunnen via de Sizz app een week lang worden teruggekeken.

Als enige mobiele provider in Nederland biedt Sizz haar abonnees unieke RTL content, die niet ten koste gaat van hun databundel. Abonnees kunnen dit tegoed op andere momenten en voor andere doeleinden inzetten, bijvoorbeeld voor Facebook, mobiel internet en email. De Sizz app is gratis en beschikbaar voor iPhone, Android-toestellen en Blackberry.

Lees ook:Sizz zoekt GTST cliffhangergezicht; win figurantenrol GTST!
Lees ook:Al 500.000 Floortje-boek verkocht; nu gaat ze voetballen
Lees ook:Nieuw seizoen #GTST start vanavond; wie gaat er dood?
Lees ook:Weet je wat ik op dit moment eet?
Lees ook:Kaartverkoop Justin Timberlake Gelredome; start morgen al

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>