In de spiegel kijken met de Samsung DV300F camera

Worst case scenario: op Facebook een getagde foto van jezelf tegenkomen met je ogen dicht, scheve mond of onflatteuze onderkin. Met de DV300F is dat verleden tijd, want je kunt nu direct in actie komen zodra een fotosessie verkeerd dreigt af te lopen. Op het display aan de voorzijde van de Samsung DV300F camera zie je jezelf namelijk in beeld verschijnen en pas na alle noodzakelijke controles (haar, pose, oogopslag, outfit en achtergrond) laat je de foto maken. Het resultaat: in één keer een goede foto!

Met de DV300F kun je ook groepsfoto’s maken waar iedereen op staat, dus óók degene die de foto maakt. Je gebruikt daarvoor de Samsung Galaxy smartphone als afstandsbediening. Eén blik op je display is voldoende om te zien of de groep goed in beeld is. Zo niet, dan zoom je via je smartphone nog even in of vraag je je vrienden nog iets dichter bij elkaar te gaan staan. Via je smartphone geef je vervolgens de opdracht de foto te maken. De perfecte groepsfoto deel je direct met de thuisblijvers via Wi-Fi op de camera. Fotomissie geslaagd.

De Samsung DV300F is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver voor een adviesverkoopprijs van € 199,- incl. BTW.

Lees ook:Met de CoolPix S01 heb je altijd je camera bij
Lees ook:Vrouwen kijken tijdens WK alles behalve de wedstrijd
Lees ook:Kijken jullie vanavond naar Verliefd op Ibiza – de serie?
Lees ook:Je camera als modeaccessoire: Casio Exilim EX-N10
Lees ook:Fátima Moreira de Melo ultieme winnares Expeditie Robinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>