Sneeuwwitte Nintendo 3DS

Nintendo lanceert volgende maand een sneeuwwitte Nintendo 3DS. Deze is niet alleen los verkrijgbaar, maar ook in een bundel met Super Mario 3D land.

Deze gamezit vol frisse nieuwe Mario-mogelijkheden en gloednieuwe levels waarin 3D-elementen uit nieuwe Mario-titels als Super Mario Galaxy samenvloeien met de klassieke zijwaarts scrollende Mario-titels als Super Mario Bros en New Super Mario Bros. Alles wat je leuk vindt aan Mario is terug, maar natuurlijk wordt daar op de Nintendo 3DS weer een heel nieuwe draai aan gegeven. Het spel heeft elke speler heel veel te bieden, of je nu een nieuwkomer bent of alle spellen van Mario al hebt gespeeld.

Mario, het Mushroom Kingdom en vele gloednieuwe avonturen komen tot leven in de palm van je hand. Mario’s aartsvijand Bowser heeft Princess Peach weer eens ontvoerd, en jij bent de enige die haar kunt redden. Om je daarbij te helpen kun je gebruik maken van zowel oude als nieuwe vaardigheden, waaronder het Tanooki Suit, de Propeller Box, Boomerang Mario en verrekijkers.

Het populaire Tanooki Suit is terug. Hiermee krijgt Mario een schattig staartje, wat je kunt gebruiken om mee te zweven en vijanden aan te vallen. Mario kan dit keer ook veranderen in Boomerang Mario, waarna hij – uitgedost met een helm en blauw schild – boemerangs naar vijanden en voorwerpen kan werpen, een kunstje wat hij heeft afgekeken van de klassieke Boomerang Bros. Met de Propeller Box kan Mario hoog de lucht in vliegen om verborgen gebieden te bereiken, terwijl hij in sommige stages een verrekijker kan gebruiken om in een eerstepersoons perspectief de kleurrijke landschappen te verkennen. Met de unieke bewegingsgevoelige besturing van de Nintendo 3DS kun je de verrekijker bewegen voor het vinden van vijanden, obstakels en geheimen.

Vanaf 2 december is de sneeuwwitte Nintendo 3DS verkrijgbaar.

Lees ook:Amsterdam International Fashion Week op Nintendo 3DS
Lees ook:Paarden komen tot leven op Nintendo 3DS
Lees ook:Leer flirten op de Nintendo DS
Lees ook:Nieuwe game: Super Michael Bros
Lees ook:Georgia May Jagger gezicht van Just Cavalli Woman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>