Hond voedt babytijgers op

FOTO BRUNOPRESS

Hoe schattig, een hond die de zorg over twee babytijgertjes op zich neemt. In een Chinese dierentuin kwamen plotseling twee welpjes ter wereld. Van tijgermoeder Dong Dong was bij de verzorgers niets bekend over een zwangerschap maar plotseling lagen er twee kleine babytijgers in de kooi van Dong Dong. De moeder was echter niet van plan voor haar kroost te zorgen, sterker nog, ze verpletterde bijna één van haar kindjes. De verstoten diertjes zijn nu in goede handen, of beter gezegd, poten. Een hond functioneert prima als pleegmoeder.

Foto: Brunopress, via ad.nl

Lees ook:Versier het poepgaatje van je hond
Lees ook:Een digitale hond of kat
Lees ook:Mandy ontdekt de wereld in Man bijt hond
Lees ook:Leuk, je hond in een tangastring…
Lees ook:Tuttebellerige hond in roze jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>