Column Irene: Ik zeg wel niets meer..

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

Koen en ik voelen elkaar feilloos aan, echt. Maar soms..

Het begon allemaal gistermiddag, toen we op de fiets zaten. We naderden een zebrapad en remden af. Er stond namelijk een oudere man op het punt om over te steken. De man zag ons aankomen, wilde loyaal zijn en maakte een gebaar dat wij door mochten fietsen. Nou, dacht ik, da’s mooi. Ik wilde weer vaart maken, maar nét op dat moment stopte Koen en zei: “Nee meneer, gaat u maar voor. U heeft per slot van rekening voorrang.” Een ongelukkig moment. Moest ik vol in de ankers vliegen met als risico dat de man dood neer zou vallen van de schrik? Of moest ik gewoon asociaal doortrappen en doen alsof ik Koen niet had gehoord? Jullie snappen het, ik koos voor dat laatste.

Klik hier om verder te lezen.

Lees ook:Column Irene: Rangorde Der Fietsen
Lees ook:Column Irene: Verstoppertje
Lees ook:Column Irene: Da’s pech, sleutels en portemonnee weg!
Lees ook:Column Irene: Huh
Lees ook:Column Irene: Kennissen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>