Column Irene: Zie ze kijken, zie ze denken…

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

Ken je dat? Dat je twee of meerdere mensen samen ziet en dat je dan gaat raden wat voor een relatie ze hebben? Zo van: doet die jongen het gewoon met twee meiden? Neh, lijkt me sterk. Is het een broer met zijn twee zussen dan? Hm, ik zie weinig overeenkomsten. Eén koppel en een aanhangsel dan misschien? Ik weet het niet, heb ze nog op niks kunnen betrappen. Sportmaatjes dan?! Ach, weet ik het..

Klik hier om verder te lezen.

Lees ook:Column Irene: Verstoppertje
Lees ook:Column Irene: Kennissen
Lees ook:Column Irene: Rangorde Der Fietsen
Lees ook:Column Irene: Da’s pech, sleutels en portemonnee weg!
Lees ook:Column Irene: Story of my life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>