Column Irene: Story of my life

Blogger Irene Groenink schrijft columns over haar leven. Omdat ze ontzettend herkenbaar zijn, delen we haar belevenissen natuurlijk op Meiden.blog.nl. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend om moeten lachen…

‘t Is weer zo’n mooie zomerdag.  Ik heb de ramen wijd opengezet en lig lekker op de bank een beetje te niksen als ik beneden (ik woon op één hoog) iemand op zijn of haar fietsbel hoor pingelen. Klinkt als de fietsbel van mijn moeder! En ik heb gelijk. Ik ren gauw naar beneden om de deur voor haar open te doen.

Klik hier om verder te lezen

Lees ook:1D Story Of My Life vanaf 17.00 op radio (+ songtekst!)
Lees ook:Story Of My Life nieuwe single One Direction! (met kinderfoto’s!)
Lees ook:Column Irene: Rangorde Der Fietsen
Lees ook:Column Irene: Verstoppertje
Lees ook:Column Irene: Kennissen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>