Sacha Visser iedere dag op tv met WK Zappsport

Vanaf morgen zendt de TROS iedere dag vanuit Brazilië ‘WK Zappsport’ uit. Presentator Ron Boszhard volgt het Nederlands elftal op de voet en brengt de laatste en meest verrassende voetbalnieuwtjes. Ook voert hij bijzondere en hilarische gesprekken met onze Oranje-toppers en test hij de sportiviteit van de spelers met allerlei uitdagingen en leuke spelletjes.

Terwijl Ron in Brazilië de Nederlandse spelers op de voet volgt, gaat Zapp-presentator Sascha Visser in Nederland op pad om de WK-gekte onder de loep te nemen. Voor special reports reist hij door het hele land op zoek naar de grootste voetbalfans.

WK Zappsport is dagelijks te zien bij de TROS op Nederland 1 en Nederland 3.

Lees ook:Ranomi Kromowidjojo zondag presentatrice Zappsport
Lees ook:Ralf Mackenbach samen met zandkunstenaar op tv
Lees ook:Met dit WK armbandje wens je Oranje veel succes
Lees ook:Britt en Ymke gaan op wereldreis: vanaf 24 april op tv
Lees ook:Primark heeft leuke, vrouwelijke outfits voor WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>