Turner Jeffrey Wammes ook in Sterren Springen

Naast Olympisch schaatskampioen Koen Verweij, doet ook turner Jeffrey Wammes mee aan Sterren Springen. Het nieuwe seizoen is vanaf zaterdag 5 april te zien bij SBS6 en wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Gerard Joling.

In 2005 brak de toen 17-jarige Jeffrey Wammes internationaal door. Voor het eerst in de geschiedenis behaalde een Nederlander twee gouden medailles op de onderdelen vloer en sprong tijdens het WK, wat het begin van zijn carrière als topsporter betekende. Wammes zou in 2012 naar de Olympische Spelen in Londen gaan, maar een breuklijn in zijn knie beëindigde zijn Olympische droom. Als vervanger werd Zonderland afgevaardigd naar de Spelen, die daar een gouden medaille aan de rekstok haalde. Naast een succesvolle turncarrière studeert Jeffrey aan de Johan Cruyff University.

Vanaf zaterdag 5 april wekelijks van 20:00 – 22:00 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/sterrenspringen

Lees ook:Knappe schaatser Koen Verweij in Sterren Springen
Lees ook:Kimberley Klaver breekt neus bij SBS6 Sterren Springen
Lees ook:Sterren Dansen op het IJs met Monsif, Sterretje, Paul Turner
Lees ook:The Curlies: behoor jij ook tot fans Paul Turner
Lees ook:Paul Turner en Pauline Wingelaar reizen in camper voor RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>