Knappe schaatser Koen Verweij in Sterren Springen

Foto: TVMOlympisch schaatskampioen Koen Verweij springt van de duikplank in Sterren Springen. De knappe schaatser is één van de zestien Sterren die vanaf 5 april te zien is in Sterren Springen bij SBS6. De presentatie van de zaterdagavondshow is in handen van Gerard Joling en Kim Lian van der Meij.

Koen Verweij is net terug van de Olympische Spelen, waar hij onder andere mee deed met de ploegenachtervolging. Hij reed alle drie de races en won samen met Jan Blokhuijsen en Sven Kramer een gouden medaille en een zilveren medaille voor zijn toptijd op de 1500 meter. Voor zijn prestaties in Sotsji werd Verweij deze week benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Amper terug op Nederlandse bodem maakt Verweij zijn borst nat om te gaan strijden voor de titel van beste bekende schoonspringer in Sterren Springen.

Sterren Springen: nog 1 week
Voordat het nieuwe seizoen van Sterren Springen echt van start gaat kan men op zaterdag 29 maart alvast in de stemming komen met Sterren Springen: nog 1 week. Hierin zijn de opmerkelijkste sprongen van het vorige seizoen en van andere landen te zien. Ook worden alle deelnemers voorgesteld en krijgt men een kijkje in de gang van zaken bij de voorbereidingen van de sterren. Sterren Springen: nog 1 week is te zien op zaterdag 29 maart om 20:00 uur bij SBS6.

Vanaf zaterdag 5 april wekelijks van 20:00 – 22:00 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/sterrenspringen

Lees ook:Turner Jeffrey Wammes ook in Sterren Springen
Lees ook:Kimberley Klaver breekt neus bij SBS6 Sterren Springen
Lees ook:Ralf Mackenbach, Raynor Arkenbout en Dirk Taat springen
Lees ook:Knappe vrijgezel Rutger zoekt droomvrouw in De Bachelor
Lees ook:Knappe kitten in skischoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>