Beschuitje eten met schaatsers Michel en Ronald Mulder

Wist je dat 72% van de Nederlandse vrouwen wel een beschuitje wil eten met de schaatsers Michel en Ronald Mulder. Na de geweldige prestaties van de Nederlandse schaatsers op de Olympische Spelen zijn ze ontzettend populair.

Van die 72% wil 45% wel met beide schaatshelden tussen de lakens duiken. Dat blijkt uit een poll van een website voor vreemdgangers waar 1476 vrouwen aan mee deden. Per schaatser konden de deelnemers aangeven of ze de liefde zouden willen bedrijven met onze kampioenen. Als extra vraag kregen de dames die beide Mulders wel zagen zitten als bedpartner of ze ook gedeeld wilden worden door de tweeling.

Sven Kramer en Mark Tuitert zitten de schaatsende broers op de hielen. Met respectievelijk 59% en 58% zou je haast van een foto finish spreken. Ook Jan Smeekens (46%) en Koen Verweij (53%) laten vele harten sneller kloppen. Jorrit Bergsma (26%), Bob de Jong (29%), Jan Blokhuijsen (25%) en Stefan Groothuis (27%) doen het wat minder goed bij de dames maar ook hier is mogen de Oranje goudhaantjes zich allen de bewondering van 1 op de 4 Nederlandse vrouwen laten welgevallen.

Lees ook:Over Mijn Lijk 2012: Mehtap, Amber, Jip, Ronald en Marieke
Lees ook:Bekogel Victoria Beckham met eten
Lees ook:Chocola eten en geen gram aankomen
Lees ook:Vrouwen: liever eten dan seks
Lees ook:Michel Teló op nummer 1 in de iTunes Top 500 van 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>