Rein van Duivenboden wint HITKRANT Hittegolf Hunk Award

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Down Under in Nieuwegein is vandaag de HITKRANT Hittegolf Hunk Award uitgereikt. Rein van Duivenboden van de populaire band MainStreet won de felbegeerde prijs en liet titelverdediger Ruud Feltkamp en B-Brave lid Sam Leijten Covers_HK34-35.jpgachter zich.

“Ik ben superblij met mijn overwinning. Ik had niet eens verwacht dat ik bij de laatste 5 zou zitten,” zegt Rein. De Mainiacs – zoals de echte fans van MainStreet zichzelf noemen – zijn minder verbaasd: “Hij is supercool, leuk, knap, grappig, altijd een schatje en hij is ontzettend lief tegen de fans.”

Rein versloeg 49 andere bekende hunks. Ook de mannen van B-Brave behoren tot de lijst van de 50 knapste koppies van Nederland. Zij grepen net naast de prijs, maar bezorgden wél circa 100 HITKRANT-lezeressen de tijd van hun leven met een spectaculair optreden tijdens de uitreiking.

De HITKRANT Hittegolf Hunk Award voor de lekkerste hunk wordt elk jaar uitgereikt aan de door HITKRANT-lezeressen gekozen knapste mannelijke BN’ er. HITKRANT 34/35 met daarin alles over de top 3 en de winnaar ligt op donderdag 22 augustus in de winkel.

Lees ook:Nominaties HITKRANT Hittegolf Hunk Awards bekend!
Lees ook:Rein van Duivenboden (MainStreet): “Ik zie het per dag wel…”
Lees ook:Hitkrant op zoek naar hotste leraar van 2013
Lees ook:Kris van Loon wint Triumph Inspiration Award 2012
Lees ook:Anne Bosman wint publieksprijs H&M Design Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>