Nederlandse bioscopen bereiden zich voor op première ONE DIRECTION: THIS IS US

Nederlandse bioscopen bereiden zich voor op de wereldpremière van ONE DIRECTION: THIS IS US op dinsdag 20 augustus aanstaande. De 3D documentaire wordt groots geopend in Londen in het bijzijn van de bandleden Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson en andere premièregasten. Verschillende Nederlandse theaters vertonen via een live-feed de rodeloperpremière in Engeland. Aansluitend wordt de film ONE DIRECTION: THIS IS US vertoond.

Bioscoop JT Amersfoort maakt er een bijzondere avond van met ONE DIRECTION: THIS IS US. Tussen 18:00 en 18:30 uur treedt de populaire boyband B-BRAVE op, die net zoals ONE DIRECTION ontdekt zijn tijdens het TV programma X-Factor. Om 18:30 uur start de live-feed waar verslag wordt gedaan van speciale gasten op de rode loper. Direct na de verslaggeving start om ongeveer 20.00 uur de langverwachte 3D film.

Voor meer informatie klik hier.

Bovendien vertonen de volgende bioscopen ook de live-feed vooraf aan de film ONE DIRECTION: THIS IS US:
JT Alkmaar, JT Alphen a/d Rijn, JT Amersfoort, JT Arnhem, JT Den Bosch, JT Deventer, JT Doetinchem, Cinemec Ede, Wolff Enschede. JT Gorinchem, Atlantic Harderwijk, De Bios Heerenveen, Royal Heerlen, JT City Hilversum, JT Hoogezand, Luxor Meppel, JT Carolus Nijmegen, JT Purmerend, JT Steenwijk, City Cinema Venlo, JT Vlaardingen en Figi Zeist.

Lees ook:Kijk hier live naar première One Direction – This is Us
Lees ook:Beleef de wereldpremière van One Direction (foto’s en video!)
Lees ook:One Direction This Is Us Motion Poster
Lees ook:One Direction This Is Us Movie – Louis Tomlinson
Lees ook:One Direction This Is Us Movie – Harry Styles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>