Believe it: essence en Justin Bieber samen op wereldtour

Beauty en muziek komen samen: essence is de officiële cosmeticapartner van de Justin Bieber “Believe”-Tour 2013. essence vergezelt de 18-jarige megaster op zijn talloze concerten in de Verenigde Staten en Europa, startend op 26 januari.

Behalve coole make-up stands bij geselecteerde concerten, biedt essence nog meer highlights aan: prijsvragen waarmee men kaartjes kan winnen, exclusieve Meet & Greets met Justin (compleet met reisarrangement en accomodatie), een gelimiteerde Trend Edition en goede doelenprojecten van Justin Bieber die door essence worden gesteund.

Lees ook:Justin Bieber op jouw buik!
Lees ook:Outfits Lady Gaga en Justin Bieber onder de hamer
Lees ook:Justin Bieber op podium beetgepakt door fan
Lees ook:Ruiken als Justin Bieber met zijn parfum Someday
Lees ook:Justin Bieber nagellak geïnspireerd op zijn songs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>