Kijkje thuis bij Jan Kooijman in de TROS TV SHOW

Ivo Niehe neemt een kijkje bij Jan Kooijman thuis voor de TROS TV SHOW van vanavond. Ooit was hij topdanser bij het Scapino Ballet en choreograaf, maar zijn korte bijdrage als danser aan ‘Embracing Time’, een van de laatste films van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen was voldoende om een radicale switch te maken naar acteren.

Inmiddels is Kooijman ook columnist, jurylid, presentator en vanaf volgende week filmster door zijn hoofdrol in de speelfilm ‘Verliefd op Ibiza’. 

In de studio ontvangt Ivo 3 Op Reis presentatrice Floortje Dessing. Dessing werd in oktober 2012 geopereerd aan een falende nier als gevolg van knokkelkoorts. Na een negen uur durende operatie en na een paar maanden uit de roulatie te zijn geweest, is zij gelukkig weer actief.
Floortje vertelt over een aantal van haar reizen en geeft onder meer haar visie op de bevolking van Noord-Korea en het vrouwenhotel in Saoedi-Arabië.

Lees ook:Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren show met BN’ers
Lees ook:Jan Kooijman: hard, in alle opzichten
Lees ook:Jan Kooijman voelt zich te oud als tieneridool
Lees ook:Carice van Houten, Jan Kooijman, Irene Moors: Sneeuwwitje
Lees ook:Filmtrailer ‘Verliefd op Ibiza’ met Jan Kooijman en Jim Bakkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>