Martijn Lakemeier en Egbert Jan Weeber in Feuten

Martijn Lakemeier, Egbert Jan Weeber en Abbey Hoes maken hun entree in het tweede seizoen van de BNN-serie Feuten. Ze spelen naast de vertrouwde cast met Manuel Broekman, Hanna Verboom en Tim Murck. Het nieuwe seizoen Feuten is vanaf 30 januari iedere maandag om 20.30 uur te zien bij BNN op 3. Wat er allemaal staat te gebeuren in dit nieuwe seizoen?

Martijn Lakemeier (Oorlogswinter) kruipt in de huid van Alex, de jonge prins die graag uit zijn besloten en beschermde omgeving wil ontsnappen en vriendschappen voor het leven wil sluiten. Egbert Jan Weeber (Van God Los de film, Seinpost Den Haag) speelt de rol van Jurg, een jongen die een enorme hekel heeft aan de kermis van het corps. Hij is de vriend van de linkse journalist Charlie, gespeeld door Abbey Hoes (Spangas). De opnamen van Feuten zijn op dit moment in volle gang.

Het tweede seizoen van Feuten staat strak van liefdes, bedrog, machtsvertoon en dilemma’s. De sjaars van toen zijn nu volwaardig lid en beginnen aan het tweede jaar brallen, zuipen en zooien. Bram Wagtmans (Manuel Broekman) is van feut uitgegroeid tot zelfverzekerde tweedejaars. Hij heeft de populaire Marie-Claire (Hanna Verboom) aan de haak geslagen en zijn huisgenoot Olivier (Tim Murck) ontmaskert als obsessieve moordenaar. Bram heeft gewonnen, denkt hij… Maar niets is wat het lijkt. Tim: “In het tweede seizoen van Feuten staan macht, vriendschap en liters bier centraal. Voor Olivier gaat het over terugkomen, terugwinnen en afmaken. Het is jammer dat de opnamen er alweer bijna op zitten, want het is ongelooflijk leuk om deze serie met deze cast te maken.”

Feuten is een dramaserie over het Nederlandse studentencorps. In het eerste seizoen stortte slagerszoon Bram Wagtmans zich in de ontgroening van de prominente studentenvereniging H.S.C. Mercurius. Eenmaal geïnaugureerd ontdekte hij het goede leven van het corps, maar raakte hij ook verwikkeld in een moordschandaal.

Feuten wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Pupkin Film.

Lees ook:Assepoester met Nicolette van Dam, Egbert Jan Weeber en Hannah Hoekstra
Lees ook:Set film Feuten Het Feestje volgens Manuel Broekman chaos
Lees ook:Tygo, Egbert-Jan en Geza Weisz niet vies van drugs
Lees ook:Gewoon Jan: realitysoap Jan Smit vanavond 22.20 uur Ned. 3
Lees ook:Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5

1 Reacties // Reageer

One thought on “Martijn Lakemeier en Egbert Jan Weeber in Feuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>