Met de borsten bloot

Tot over je oren verliefd. Leuk toch? Maar soms doe je dingen waar je later enorme spijt van hebt. Zoals Romy, zij liet voor de webcam haar borsten zien aan een jongen waar ze smoor op was. Het resultaat van haar actie bracht haar echter niet wat ze verwacht had..

Veertien jaar, verliefd op Thomas en hij ook op haar. Tenminste, dat dacht Romy. Hyves en MSN, de 16-jarige Thomas had het allemaal van Romy maar hij wilde meer. In ruil voor een zoen zou Romy haar borsten laten zien op de webcam.

Had ze dat nou maar nooit gedaan.. Op Scholieren.com lees je het hele verhaal!

Lees ook:De grootste borsten ter wereld..
Lees ook:Moorden met je borsten
Lees ook:Miss Universe neemt bloot afscheid
Lees ook:Meisjes hebben steeds grotere borsten
Lees ook:Plak borsten op je voorhoofd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>