Zeventig procent van de meisjes verliefd

De liefde hangt momenteel behoorlijk in de lucht bij de meiden. Uit onderzoek van het online gamingplatform GirlsGoGames blijkt namelijk dat 70 procent van de ondervraagde meisjes verliefd is!

Rond Valentijnsdag beginnen de vlinders in de buiken van Nederlandse meiden behoorlijk rond te fladderen dus. Zal hij wel of geen kaartjes sturen? Zeven van de tien meisjes hoopt in ieder geval op een leuke verrassing in de brievenbus want zij zijn tot over hun oren verliefd.

Maar liefst 100.000 meiden uit Nederland, Duitsland, Amerika en Groot-Brittannië deden mee aan het onderzoek van de spelletjeswebsite. Het aantal verliefde meisjes was ongeveer gelijk per land.

Het blijkt dat een groot deel van de meisjes echter niets doet met haar gevoelens. 35 procent is te verlegen om de jongen in kwestie in real life te vertellen wat ze voor hem voelt. Bijna een kwart (24%) durft het wel, 16 procent doet het via de chat. Via sms (7%) en Hyves (5%) alle gevoelens op tafel gooien blijkt duidelijk minder populair.

En jij? Hoor jij bij die zeven van de tien meisjes?

Bron: NU.nl
Foto: By Louise Docker from sydney, Australia (My heart in your hands) [CC-BY-2.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Tachtig procent van de vrouwen lakt nagels in de zomer
Lees ook:Blog van Britt: Verliefd is verliefd.
Lees ook:Meisjes huilen vaker dan jongens; dit is de reden…
Lees ook:Kijken jullie vanavond naar Verliefd op Ibiza – de serie?
Lees ook:Veertig procent vrouwen vertrouwt blind op inhoud handtas

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zeventig procent van de meisjes verliefd

 1. Pingback: Liefde in de lucht | Meiden

 2. Nicole

  Jhaa ik ben over mijn oren verliefd op een jongen genaamd Didier
  ik weet alleen niet wat ik moet zeggen als ik bij hem in de buurt ben

    /   Reply  / 
  1. Wieso?

   Heel simpel… Gewoon zeggen wat je denkt. Hoe moet hij er anders achter komen? Straks vind hij jou ook heel leuk maar omdat jullie beiden je mond niet open doen komt het er niet van. Dussss… Gewoon op af stappen en eerlijk zijn. En ik weet zeker dat hij niet weet hoe hij moet reageren. En als ie stom/raar/respectloos reageert omdat zijn vrienden er bv bij zijn dan dumpen die hap want als hij jou echt leuk vind dat zullen de reacties van anderen hem niet moeten interesseren…

     /   Reply  / 
 3. Paarden gek

  Ik ben ook verliefd!!Op mijn Paard:)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>