Christiaan uit From Russia With Love vertelt

In het nieuwe programma From Russia With Love gaan Nederlandse mannen op zoek naar een vrouw in het Oostblok. Christiaan, een van de vrijgezellen heren, reisde af naar Oekraïne om daar de liefde van zijn leven te vinden.

Waarom besloot je aan dit programma mee te doen?
“Het leek mij ten eerste leuk leek om een televisie ervaring mee te maken en ten tweede omdat dit een goed middel kan zijn om mijn doel te bereiken. Want ik vind Oekraïense vrouwen mooi. Ik ben er in het verleden al vaker heen geweest. Dus ik dacht laat ik het gewoon eens proberen.”

Wat is jouw doel precies?
“Mijn doel is om een vrouw daar te vinden en dat lijkt te gaan lukken haha.”

Maar wat trekt jou zo aan in een Oekraïense vrouw wat een Nederlandse vrouw niet heeft?
“Wat de Nederlandse vrouw minder heeft is dat ze hier minder gevoel voor mode hebben. Dat hebben ze daar heel erg. Daarnaast zijn ze zeer verzorgd, mooie kleding, beleefd en vriendelijk. En dat mis ik in Nederland een beetje.”

Je stapt eigenlijk uit je comfortzone, hoe was dat voor jou?
“Het was niet heel anders, omdat ik er al een beetje ervaring mee heb, maar ik vond het wel heel leuk om te doen. Ik heb er een leuke tijd gehad. Het was gezellig.”

Je bent op zoek naar jouw ware vrouw, zou je daarvoor naar Oekraïne verhuizen of wil je dat ze naar Nederland komt?
“In eerste instantie is het financieel aantrekkelijker om haar hierheen te halen, maar ik heb er altijd aan gedacht om in het buitenland te wonen. Dus op zich zou ik mij daar ook wel thuis kunnen voelen, alleen een beetje jammer dat het daar zo koud is haha.”

Wat was voor jou de druppel dat je dacht nu wil ik een vrouw uit Oekraïne hebben?
“Nou mijn relatie ging over. En ik had al ervaring gehad met Zuid-Amerikaanse dames en die zijn ook soms zo onbeschoft en onbeleefd. Daar wordt je helemaal gek van. Dus ik dacht misschien moet ik de richting een keer veranderen, want in de richting van Oekraïne zijn de vrouwen gewoon wat beleefder. En toen kwam dit programma, dus dit is een unieke kans.”

Denk je dat je de ware gaat vinden?
“Ik hoop het, ik denk dat er zeker wel toekomst kan zijn. En nu maar kijken hoe het loopt.”

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:From Russia With Love; wij keken alvast…
Lees ook:Geraldine Kemper vertelt over Expeditie Robinson
Lees ook:Nicolette Kluijver vertelt over Adam zkt. Eva
Lees ook:Boer Christiaan Rodenburg zoekt Speld in de Hooiberg
Lees ook:Delicious – Emily’s True Love uit op iPhone en iPad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>