Johannes Rypma voelde zich vies na Kamara’s

Johannes Rypma heeft meegedaan aan ‘Welkom bij de Kamara’s’. Kristina Arts heeft hem hier over aan de tand gevoeld.

Johannes vond het niet moeilijk om met de stam te leven. “Het was wennen, maar het kon ook erg zwaar zijn.” Daarbij konden de BN’ers ook niet goed eten. “We hadden eten verstopt en dronken veel water.” Iets wat de Nederlanders moesten eten was geit, de zanger was er niet over te spreken: “Geiten stinken.”

Het temperatuurverschil tussen dag en nacht in Namibië waren erg groot. “Overdag liepen we in een korte broek, en in de nacht had ik vier dekens over me heen.” Ondanks dat Johannes ook nog dik gekleed was, had hij het nog steeds koud. De BN’ers hadden nauwelijks geslapen, vanwege de kou. De mannen hadden ook nog te maken met het diepe gesnurk van Dick Jol. Erg comfortabel konden de deelnemers ook niet liggen. “We sliepen op een dun matje, met een koeienvel eroverheen.”

Het eerste wat Johannes deed toen hij thuiskwam was goed eten en douchen. “Je voelt je zo vies. Twee dagen nadat ik terug was kwam er nog steeds viezigheid uit mijn lichaam.”

Johannes zou zo nog een keer meedoen aan een programma vergelijkbaar met Welkom bij de Kamara’s. De zanger is bezig met een nieuwe single. Wanneer die uitkomt is onbekend.

Lees ook:Gaan jullie voor Ivar Oosterloo of Johannes Rypma #tvoh
Lees ook:Dave Roelvink genoot van Welkom bij de Kamara’s
Lees ook:Jessie hangt zich op na naaktfoto…
Lees ook:Katy Perry laat zich weer zien na scheiding
Lees ook:Christina Curry over Welkom bij de Kamara’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>