Christina Curry over Welkom bij de Kamara’s

Foto: Sabine Teerink

Christina Curry is sinds begin deze maand presentatrice bij OUTTV. Vanaf aanstaande zaterdag is ze daarnaast te zien in Welkom bij de Kamara’s. Blogger Kristina Arts sprak haar over haar deelname aan deze bijzondere show.

In het programma is te zien dat Christina zich gelijk aanpast aan de Afrikaanse stam. Als bekend persoon is ze luxe gewend, maar ze had er geen moeite mee om dat ineens niet meer te hebben. “Ik ben veel verhuisd, dus dan moet je je ook snel kunnen aanpassen. Het was voor mij dus ook niet moeilijk om me bij de stam aan te passen.”

Christina had veel last van heimwee. “Ik vond het echt jammer dat ik mijn vriendin niet kon spreken. Terwijl zij op Lowlands moest optreden, zat ik in Afrika. Ik had daar echt graag bij willen zijn.” Maar ze vond het ook leuk om bij de stam te zijn en om mee te doen aan alle rituelen. “Ik was heel enthousiast.” Het welkomsritueel vond ze super leuk, maar niet moeilijk. “Ik wilde gelijk respect tonen aan, wat ik dacht, hun rituelen waren.”

Op de dag dat tegen de BN’ers werd gezegd dat het allemaal nep was, duurde lang voor Christina. Ze was heel moe en moest de hele dag wachten. “Mijn reactie was rustig toen ik het hoorde, maar ik vond het echt heel jammer dat het allemaal niet echt was. Ik zou alleen nog mee willen doen aan zo’n programma als het serieus is.” Ze heeft niet doorgehad dat het programma opgezet was: “Soms had ik er wel een raar gevoel over.”

Het eerste dat Christina deed toen ze thuiskwam was haar vriendin knuffelen. “Ik heb wel drie weken thuisgezeten, en echt genoten van de westerse luxe.”

Tekst: Kristina Arts

Lees ook:Dave Roelvink genoot van Welkom bij de Kamara’s
Lees ook:Christina Curry in de put nu Britt haar column overneemt
Lees ook:Christina Curry kijkt niet naar uiterlijk
Lees ook:Lieke van Lexmond, Kim Feenstra, Christina Curry, Sanne Vogel en Elle Bandita zoeken God voor de EO
Lees ook:Christina Curry jurylid Model in 1 Dag; vanaf 1 mei op Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>