Ruud Feltkamp (Noud in GTST): ‘Ik ben zo’n slechte zanger’

Meiden.blog.nl heeft Ruud Feltkamp (Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden) geïnterviewd. Bloggers Irene Groenink en Danny Nomden spraken hem afgelopen zondag tijdens de Ruud en Ferry-fandag in Duinrell.

Waarom een Ruud en Ferry fandag?
“Waarom een Ruud en Ferry fandag… Nou, we merkten aan de fans dat er vraag naar was, maar we wisten nooit echt hoe we dat zouden moeten organiseren. Maar een vriend van ons die werkt hier in Duinrell bij de events en die zei dat hij wel even kon vragen bij Duinrell of ze zin hadden om dat te organiseren, want ze hebben vaker fandagen zoals de Tina-dagen. Nou ja, die mensen vonden het een leuk idee en nu staan we hier.”

Dus het was jullie eigen idee…
Ruud tovert een glimlach op z’n gezicht. “Ja!”

Spreken jullie elkaar buiten de set weleens dan, of hebben de fans echt zoiets van: we willen jullie twee!
“We zitten sowieso bij elkaar op de kleedkamer en we hebben dezelfde manager, dus we spreken elkaar weleens wat vaker. Het is niet dat we elke week stappen… Dat doen we eigenlijk bijna nooit, samen stappen. We zien elkaar al bijna de hele week, dus dat is wel weer even meer dan genoeg ja, haha.”

En al die fans… Vind je die aandacht niet vervelend?
“Ik vind het een eer, maar ik vind het ook wel een beetje apart. Het is heel moeilijk te relativeren, maar ik vind het wel tof. Weet je wat ik nou zo cool vind? Je organiseert zoiets als dit en dat jullie hier dan nu staan om een interview met ons te doen en dat mensen wachten om binnen te komen. Weet je, al die mensen zijn er voor de fandag”, zegt Ruud vereerd.

Eigenlijk ben je heel bescheiden…
Nou ja, bescheiden… Ik vind het gewoon een eer dat iedereen hierheen komt om bij dit evenement te zijn. Dat is toch te gek?”

Kijk jij jezelf terug als je op televisie bent?
Momenteel wat minder, omdat ik er nu al zo lang inzit. Ik kijk alleen de scènes waarvan ik weet of ze heel goed waren of heel slecht. Dan kijk ik ze terug om er wat van te leren. Als ik thuis voor de buis zit dan denk ik: oh hé, even kijken naar Goede Tijden, om te zien hoe het er nu uitziet, zeg maar.”

Want je krijgt er natuurlijk niet alles van mee.
“Nou ja, je kunt alles terugkijken en ik werk er nu 7 jaar. Op een gegeven moment hoef je niet elke keer naar de serie te kijken.”

Kun je ook zingen?
“Nee, alles behalve! Ik ben zo’n slechte zanger, echt bizar. Ik zou het echt vet relaxt vinden om te kunnen zingen, weet je wel.”

We zien Ruud Feltkamp dus niet zo snel in een musical spelen, maar we kunnen gelukkig nog wegdromen voor de televisie tijdens Goede Tijden, Slechte Tijden!

Tekst: Irene Groenink & Danny Nomden

Lees ook:Ruud Feltkamp en Ferry Doedens fandag 16 juni Duinrell
Lees ook:Extra optredens fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Meidenblog bij fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Ruud Feltkamp reporter backstage bij The Hit
Lees ook:Ruud Feltkamp vindt het niet altijd makkelijk om BN’er te zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>