Schroefkurk verovert Nederland

Een wijntje op zijn tijd is lekker. Allen is het zo’n gedoe om die kurk eruit te halen. Maar nu is er iets nieuws. De schroefkurk. Jazeker, een kurk waarmee je de fles gemakkelijk afsluit. We waren al langer bekend met de schroefdop, maar nu is er dus ook een schr0efkurk. De kurk is exclusief voor de wijn La Cuvée Mythique van Les Vignerons de la Méditerranée.
De nieuwe afsluiter heeft een positieve impact op het milieu. Elke kurk absorbeert namelijk tot 112g CO2, terwijl een schroefdop juist leidt tot CO2-uitstoot. Kurk is bovendien biologisch afbreekbaar én recyclebaar en wordt met de hand geoogst van bomen die nooit worden gekapt.

Wil je zelf eens Twisten? La Cuvée Mythique is de eerste en op dit moment de enige wijn in Nederland met een Twist to Taste schroefkurk. Hij is verkrijgbaar bij de Albert Heijn en kost €7,99. Je kunt kiezen uit rode en witte wijn.

Zal de nieuwe schroefkurk Nederland veroveren?

Lees ook:N’oats verovert Nederland
Lees ook:Wie verovert het hart van Bachelor Rutger Vlaming
Lees ook:Monki verovert de wereld; nu ook in China
Lees ook:Nederland heeft meer Bliss nodig
Lees ook:Goosecraft jasje Plan Nederland met handtekeningen BN’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>