Sex Academy van start bij RTL5

Maar liefst 49% van de Nederlanders wil een spannender seksleven. Dames en nu ook heren, 4 op de 10 vrouwen geniet niet van seks. En 63% van de mannen zou vaker seks willen. Kortom het seksleven gaat niet altijd over rozen en kan best een boost gebruiken. In het nieuwe programma ‘Sex Academy’ gaan zes koppels terug de schoolbanken in om aan hun seksleven te werken. Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan: Nicolette Kluijver.

 

Seksuologe Goedele Liekens geeft liefdescolleges aan de koppels maar ook aan jullie, de kijkers thuis. Zo kun je het zelf ook spannend houden tussen de lakens. Het programma is vanaf 3 november, zeven weken lang te zien op RTL5.

De koppels krijgen elke week ‘les’ over een ander thema. Zo komt niet alleen aan bod hoe ze de sleur te lijf kunnen gaan of hoe ze meer zin in seks kunnen krijgen, maar komen ook de beste standjes voor een spetterend of simultaan orgasme voorbij. Hoe kun je de meest opwindende plekjes bij je partner vinden en hoe kunnen fantasieën je seksleven oppeppen? Het grappige is dat het huiswerk ook echt in de praktijk uitgevoerd moet worden.

Dus ben jij klaar voor een nieuwe boost in je relatie? Kijk dan vanaf aanstaande maandag naar Sex Academy.

 

Lees ook:Interview Nicolette Kluijver over Sex Academy en meer
Lees ook:Spannende dramaserie Revenge van start bij Net5
Lees ook:Britt en Ymke tekenen contract bij RTL 5
Lees ook:Voor fans van Sex and the City
Lees ook:Britt en Ymke blijven bij RTL 5; krijgen nieuwe show

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>