Woon je piepklein? Het kan altijd erger

Baal je ervan dat je altijd te weinig kastruimte hebt voor al je kleding? Of dat die net iets grotere ijskast niet in je keuken past? En dat je moet afwassen omdat er geen ruimte is voor een afwasmachine? Troost je, want het kan altijd erger. In het Parool staat deze week een artikel over de familie Maroun Dadah. Dit echtpaar en vier kinderen wonen in het stadsdeel de Baarsjes (Amsterdam) op 23 (!!) vierkante meter – wat neerkomt op twee kleine ruimten. De ouders en de jongste kinderen slapen in een van de piepkleine kamertjes en opbergruimte is niet aanwezig.

Mensen thuis uitnodigen doet de familie al jaren niet meer. Simpelweg omdat er niemand meer bij past, maar vooral ook uit schaamte. De vader van het gezien: ‘Ik heb geen antwoord op hun vragen over waarom we hier nog steeds wonen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…’

Bizar he? Dat zoiets mogelijk is, in Nederland. Wil je meer lezen over dit gezin? Lees het hele artikel

Lees ook:Met de CoolPix S01 heb je altijd je camera bij
Lees ook:Joey Ferre: “Het is altijd even wennen wanneer ik mijzelf terug hoor of zie op televisie”
Lees ook:Altijd je favo geurtje op zak met de Genie-S
Lees ook:Ruud Feltkamp vindt het niet altijd makkelijk om BN’er te zijn
Lees ook:Ben je extreem verlegen? Deze cursus kan je helpen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>