Miss Sporty review Clubbing Color nagellak

Nagellak kunnen je outfit helemaal afmaken. Miss Sporty heeft daar zeker verstand van. Zij brachten onlangs 34 verschillende kleuren nagellak op de markt. En het fijne is, deze zijn binnen een minuut droog. Afgelopen anderhalve week heb ik zes kleuren hiervan mogen testen. Roze, lichtroze, blauw, mintgroen, geel en paars. Prachtige kleuren die je outfit en je nagels helemaal afmaken.
Onderstaande kleuren heb ik getest en gelakt. Wat een fijne en mooie nagellak. Alleen van de kleurtjes word ik al helemaal blij. Momenteel typ ik dit bericht met paars en geel op mijn vingers. Roze en mintgroen heb ik afgelopen week wisselend opgehad en ook lichtroze heb ik al op gehad. Wat vind jij van de kleuren? Dit zijn dus pas zes kleuren van de 34. Wauw!

Allereerst is de nagellak super fijn in gebruik. De kwast is heel breed dus bedekt meteen je nagels. Ik hoef de kwast maar twee keer over mijn nagels heen te halen om ze helemaal te bedekken. De kleuren zijn echt zoals ze zijn. Dus het is niet dat als je geel aanbrengt je bijna niks ziet, nee het is echt geel. En dat geldt voor alle kleuren. Ze zijn echt vol van kleur. Super mooi en heel vrouwelijk. Het geel past perfect bij een heerlijke zomerdag. Het roze bij een romantische date. En blauw bij een stoere date. Het mintgroene past eigenlijk overal bij, net zoals paars. Alle kleurtjes roepen direct een romantisch gevoel bij mij op.

Maar nu natuurlijk het belangrijkste onderdeel. Zijn de nagels droog binnen 1 minuut? Volmondig: JA! Zelfs nog eerder. Na een seconde of dertig is het meeste al helemaal droog. Na een minuut is het sowieso droog. Ik kan mijn kleren aantrekken zonder dat mijn nagels lelijk worden of afgeven. Ook kan ik eraan zitten zonder dat het lelijk wordt. De nagellak blijft echt heel goed zitten en het is daarnaast ook heel mooi. Mijn hele nagels zijn bedekt en blijven bedekt. De nagellak blijft bijna vier dagen lang mooi. Pas na vijf dage ging het bij mij afbladderen. Meestal lakte ik het dan meteen bij zodat het weer mooi wordt. Dat is ook een voordeel, je ziet niet dat je bij gelakt hebt. Ik ben echt een groot fan van deze nagellak en vooral dat hij zo snel droogt. Je gelooft het misschien niet, maar je moet het echt ervaren. De nagellak is echt snel droog.

Vanaf 15 juni zijn ze te koop bij Bol.com, Etos, DA en DIO.

Lees ook:Color blocking met Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish
Lees ook:Miss Sporty rainbow color quickly dry
Lees ook:Review miss sporty boost je make-up
Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous
Lees ook:Review nagellak Sally Hansen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>