Miss Sporty rainbow color quickly dry

Miss Sporty komt met een nieuw product op de markt. Sneldrogende nagellak in 6 te gekke kleuren. Zoals ze zelf zeggen is deze nagellaklijn de ultieme ‘verfdoos’ voor perfect gelakte nagels binnen ÉÉN minuut. De nagellak is anders dan anders. Deze is echt binnen een minuut droog. Je hoeft nu dus nooit meer te knoeien of te wachten totdat je nagels droog zijn.
De ‘finish’ van de Miss Sporty Clubbing Colour Quick Dry nagellaklijn is bijzonder. Wanneer de nagellak is opgedroogd heeft het een ongelofelijk glans! De zomerzon weerkaatst zich op je nagels… Daarnaast is de nagellak hartstikke betaalbaar. Er zijn 34! verschillende kleuren. Degene waar je binnenkort een review over kunt lezen zijn: blauw, geel, roze, paars, mintgroen en lichtroze.

Vanaf 15 juni zijn ze verkrijgbaar bij Etos, DA, Bol.com en DIO.

Lees ook:Miss Sporty review Clubbing Color nagellak
Lees ook:Color blocking met Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish
Lees ook:Glamorous voorjaar met Miss Sporty
Lees ook:Miss Sporty Fabulous Nailstickers
Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>