Review miss sporty boost je make-up

Sinds kort ben ik echt helemaal verliefd op het merk van Miss Sporty. Vroeger deed het me altijd denken aan een sportmerk, maar oh wat is het een prachtig girlie merk. De boost je make-up collectie is echt een verrijking voor je make-up collectie. Ik test de make-up meestal gedurende een hele week uit want zo krijg ik het beste effect.
Wat een verrassing dat ik dit pakketje in de bus kreeg. Alleen de buitenkant is al heel vrolijk en shiny.

Ik begin ditmaal met de lippenstift. Een keer de omgekeerde wereld. Wow, deze lippenstift ruikt gewoon naar aardbeien. Het ruikt zo onwijs lekker. Als je hem opdoet dan is hij heel shiny en licht van kleur. Heel mooi. Daarnaast is hij licht roze en het laat ook een lichtroze kleur achter op mijn lippen. Hij geeft niet af en blijft erg goed zitten. Ik vind hem echt top. Fijn van kleur, niet te opvallend, maar ook niet te lichtjes en wat ik al zei hij ruikt echt heel lekker.


Nu de mascara en oogschaduw. Het is een boost your make-up collection en dat is echt honderd procent waar. Ik vind de oogschaduw zo cool. Hij laat echt een licht ‘metallic’ laagje achter op mijn oogleden. Eerst breng ik de lichte aan en daarna de donkere. Je ziet echt heeel duidelijk dat je oogschaduw draagt, maar het is niet overheersend. De oogschaduw blijft erg lang zitten en geeft mijn ogen een volle blik. Als je daar de mascara nog bij aanbrengt dan ben je ready to go. De mascara geeft niet af en heeft echt een super handig borsteltje. Je kunt je wimpers namelijk heel goed spreiden met deze borstel. En daarnaast houden mijn wimpers de hele dag zijn volume. Aan het eind van de dag kan ik het er ook weel heel makkelijk afhalen. Ideaal. Zoals je op de foto ziet (haha nog a good shot) kun je goed zien dat de make-up heel licht is van kleur maar ook heel duidelijk. Echt prachtige oogschaduw.Ook de eyeliner is super fijn. Je kunt er van die mooie kattenogen mee maken zoals je kunt zien op de foto. Het heeft een dunne stift, waarmee je een mooi lijntje kunt zetten. Ook deze blijft bij mij echt zitten tot het einde van de dag. Meestal haal ik het eraf met een nat doekje. Dit gaat ook heel makkelijk, geen geknoei en gedoe. Echt een super fijne nieuwe collectie. Boost je make-up is wel echt een goede benaming. Ik vind het in ieder geval erg fijn in gebruik en kan niet wachten om weer looks te maken met mijn persoonlijke visagiste haha.

haha, hier draag ik de lippenstift, oogschaduw, mascara en potlood.

Lees ook:Miss Sporty Boost je make-up
Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous
Lees ook:Miss Sporty review Clubbing Color nagellak
Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:Review: douglas make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>