Review: Sally Hansen crème de la crème

Ja, het is lente en aanstaande woensdag wordt de eerste hele warme dag. Wauw, daar hoort een vrolijk kleurtje bij voor op mijn nagels. Je kon al eerder lezen (hier) dat Sally Hansen met nieuwe kleurtjes op de markt kwam. Maar vandaag lees je alles over de review van de nagellak crème de la crème. Deze lak werkt zonder UV-lamp maar geeft je wel het gewenste effect. Het blijft tot wel twee weken zitten.
Als ik mijn buurmeisje moet geloven is deze nagellak helemaal te gek omdat Ariana Grande ook zo’n kleur nagellak heeft. Nou dat is dus vast een pluspunt meiden. Ik heb de nagellak een aantal keer gebruikt. De eerste keer stootte ik tegen de tafel aan dus moest ik weer een stukje opnieuw lakken . Typische meidenproblemen. Ik wil altijd alweer teveel doen terwijl mijn nagels nog nat zijn.

De nagellak zit in een heel mooi flesje. Het is een beetje bol aan de onderkant en daarna heeft het een zwarte dop. Ik vind het een heel aansprekend flesje, het valt meteen lekker op. Ik word heel vrolijk van de kleur. Daarnaast zat er ook een miracle gel top coat bij en deze was helemaal zwart. Alleen het flesje dan hoor, de nagellak is gewoon doorzichtig. De gel is heel makkelijk op je nagels aan te brengen, omdat het een breed kwastje heeft. Dus mijn hele nagel wordt meteen bedekt.

De kleur lijkt lichtroze maar op mijn nagel is het een combinatie van beige, lichtroze en licht wit. Heel natuurlijk en puur. Het doet me een beetje aan bloemetjes denken. En zoals mijn buurmeisje zei: wauw het lijkt net op Ariana. Dus dat.

De lak is best dik. Heel fijn, want het blijft heel goed zitten. Het zat er bij mij na zeker een week nog goed op. De reden dat het bij mij vaak slijt is omdat ik ook in de horeca werk en vaak mijn nagels stoot of er weer aan zit. Eerst heb ik de lak gebruikt en daarna de miracle gel. Zo komt er een extra laagje op en blijft het veel langer zitten. Dit is echt een voordeel voor de kleur en mijn nagels. Het glanst heel erg mooi. En wat er gezegd wordt, je hebt inderdaad geen UV-lamp nodig voor gel nagels.

Ik vind de nagellak van Sally Hansen sowieso heel fijn. Ook de lichtbeige kleur die al eerder aan bod is gekomen. Het blijft echt een hele lange tijd gewoon goed zitten en behoud zijn kleur en glans. Het brokkelt niet af. Daarnaast omdat het een redelijk dikke lak is, gaat het er niet snel af.

Lees ook:Review nagellak Sally Hansen
Lees ook:Review Sally Hansen Bridal collection
Lees ook:Sally Hansen nagellak vier de lente
Lees ook:Sally Hansen bridal collection
Lees ook:Sugarchallenge week 2: ‘Ik kan de suikers van me afhouden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>