Kruidvat helpt je de zomer door

De zomer komt er weer aan. Heerlijk, lange avonden, kortere nachten, drankjes, eten en terrassen. Maar er is helaas ook meer kans op zonnebrand. Dat is natuurlijk totaal niet verantwoord, want steeds meer mensen krijgen huidkanker. Om dit tegen te gaan heeft Kruidvat een unieke tool ontwikkelt om iedereen voor te bereiden op de zomer. Ik vind het echt een super initiatief, want verbranden, dat wil toch niemand?
Kruidvat heeft een Smart Sun indicator op de markt gebracht. Deze UV polsband meet de totale hoeveelheid UV-zonlicht (UVA en UVB straling) waar de huid aan blootgesteld wordt. De polsband smeer je gelijktijdig in met de huid en verandert door invloed van UV straling van kleur om aan te geven wanneer actie ondernomen moet worden: geel is de originele kleur, oranje geeft aan dat je je opnieuw in moet smeren en roze betekent de zon de rest van de dag vermijden. Wat een goed initiatief. Hier ben ik nou fan van, tegenwoordig verbranden er veel te veel mensen. Bruin is misschien mooi maar wist je dat dit vroeger werd gezien als dat je arm was. Want als je rijk was dan kwam je niet in de zon en beschermde je jezelf wel. Het doel van deze polsband is dat mensen slimmer en bewuster gaan zonnen. De UV polsband is eenmalig te gebruiken en geschikt voor alle huidtypen dus ook de meest gevoelige huid.

Ook heeft Kruidvat een nieuwe solait lijn. De nieuwe Long Lasting Sun Lotion biedt een langere zonbescherming afhankelijk van het huidtype. Ik gebruik zelf altijd factor 30 in het begin en later bouw ik voorzichtig af naar 20 of 15. Ik wil namelijk echt niet verbranden omdat het zo verschrikkelijk pijn doet. Dit staat er op de verpakking van de nieuwe lotion: ’de formule van een moderne liposomentechnologie zorgt dat de UV-filters in de producten heel gericht en langer hun werking behouden. De lotion bevat huidverzorgende eigenschappen die de huid hydrateren en zacht laten aanvoelen. Solait Long Lasting lotion is tenslotte ongeparfumeerd en dermatologisch goedgekeurd, dus geschikt voor jong en oud.’

De nieuwe After Sun In Shower lotion kalmeert de huid na het zonnen. Want niet alleen tijdens maar ook na het zonnen moet je je huid goed verzorgen. De aftersun bevat huidverzorgende panthenol, verfrissend komkommerextract en moringa olie wat de huid na het douchen direct sensationeel zacht en soepel laat aanvoelen.

Verkrijgbaarheid & prijs
Kruidvat Solait producten zijn ongeparfumeerd, dermatologisch goedgekeurd en voldoen aan alle Europese normen. Ze zijn waterresistent en bevatten provitamine B5 en vitamine E om uitdroging van de huid tegen te gaan. Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar vanaf 23 maart 2015 bij alle Kruidvat winkels en online via www.kruidvat.nl.

Kruidvat Solait Smartsun UV indicator 5ST € 3,99

Kruidvat Solait Smartsun UV indicator 20ST € 11,99 Kruidvat Solait Long Lasting Sun lotion SPF20 200ml € 8,99

Kruidvat Solait Long Lasting Sun lotion SPF30 200ml € 9,99

Kruidvat Solait Long Lasting Sun lotion SPF50 200ml € 13,99

Kruidvat Solait In-Shower Aftersun 250ml € 5,99

Kruidvat Solait Transparent Sun Spray Refreshing SPF20 200ml € 8,49

Kruidvat Solait Transparent Sun Spray Refreshing SPF50 200ml € 11,49 Kruidvat Solait Protect & Tan SPF20 200ml € 9,99

Kruidvat Solait Protect & Tan SPF30 200ml € 10,99

Kruidvat Solait Hair Protection Spray 150ml € 3,89

Lees ook:Van deze bikini’s krijg je zin in de zomer
Lees ook:Snelle boost voor je haar: 1 Minute Haarmasker Kruidvat
Lees ook:Review Kruidvat Bodylotion Silk
Lees ook:Review Kruidvat Pure & Nature sensitive cleansing lotion
Lees ook:Nieuwe Body Butters bij kruidvat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>