Miss Sporty Boost je make-up

Experimenteer je graag met je make-up? En vind je het leuk om verschillende looks uit te proberen? Dan heeft Miss Sporty goed nieuws voor je. Of je nu de looks van de catwalk namaakt of zelf creatief aan de slag gaat, met de Miss Sporty boost je make-up collectie wordt het je super makkelijk gemaakt! En dat is waar ik van houd. Ik wil niet teveel poespas maar gewoon mooie en simpele make-up.
De drie nieuwe oogschaduwpaletjes zorgen ervoor dat jij de mooiste oog looks kunt creëren. De kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat de look goed te maken is. Succes is gegarandeerd.

Mascara and Eyeliner
De Miaoww Look mascara heeft een geheim dat je ooglook zal veranderen! Het nieuwe, innovatieve borsteltje is speciaal ontworpen om elke wimper  te omhullen met een intens zwarte kleur en ze met wel 44% te verlengen. Opeens heb je zoveel meer wimpervolume. En de Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner? Deze fantastische eyeliner glijdt heel soepel als een viltstift over je wimperrand.

Aan de slag voor een ‘cat’look:
1. Begin met het krullen van je wimpers voordat je de eyeliner aanbrengt.
2. Start bij de binnenste ooghoek, trek met de Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner soepel een lijn langs je bovenste wimperrand.
3. Laat de lijn dikker worden als je naar de buitenste ooghoek gaat… en stop wanneer je het einde van je wimperrand hebt bereikt.
4. Nu gaan we voor de ´wing´. Volg hiervoor de opwaartse ronding van je onderste wimperrand. Je begint vanaf de buitenkant en trekt de eyeliner soepel naar het lijntje dat je al hebt gezet. Hierdoor krijg je die intense´cat´look.
5. Controleer in de spiegel of de kanten van beide ogen gelijk zijn en voeg extra dikte en lengte toe waar nodig.
6. Nu is het tijd om de Studio Lash The Miaoww Look! Mascara voor extra intensiteit aan te brengen. Breng de mascara laagje voor laagje aan. Het mooiste effect krijg je door de mascara tussen de laagjes even te laten drogen.

De lipstick zorgt voor de finishing touch. Zachte kleuren maar wel een intense glans. Daarnaast is het grote voordeel dat de make-up gewoon echt heel betaalbaar is. Ik ben echt bijvoorbeeld heel erg fan van de foundation van Miss Sporty. Zo fijn en mijn hele gezicht wordt bedekt.

Lees ook:Review miss sporty boost je make-up
Lees ook:3D-wimpers met Miss Sporty Studio Lash Volumythic
Lees ook:Glamorous voorjaar met Miss Sporty
Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous
Lees ook:Miss Sporty Lash Millionaire All-In-One Mascara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>