Sally Hansen nagellak vier de lente

Vier de lente met Sally Hansen. Het make-up merk heeft super leuke en vrolijke nagellakjes op de markt gebracht. We willen weer rokjes, jurkjes en blote benen. En daar horen natuurlijk zomerse kleuren bij. Wat dacht je van mintgroen of lemon heaven of malibu peach. Te leuk toch? Om de lente te benadrukken moeten we ook onze nagels weer up-to-date houden. Daarom zijn de nieuwe nagellakken echt iets voor jou.
De miracle gel is de eerste professionele salon nagellak voor thuisgebruik. Je hoeft er namelijk geen LED-lamp voor te gebruiken. Dit is ideaal voor als je wel mooie en stevige nagels wil, maar geen zin hebt om veel geld uit te geven. De nagellak blijft wel tot twee weken zitten. Het enige wat je hoeft te doen is de nagellak aan te brengen en daarna een topcoat eroverheen aan te brengen et voila. Jouw nagels zijn weer helemaal hot.

Binnenkort lees je er alles over, want speciaal voor meiden.blog testte wij de nagellak uit. Je kunt alles lezen over de crème de la crème.

Lees ook:Review nagellak Sally Hansen
Lees ook:Sally Hansen bridal collection
Lees ook:Review Sally Hansen Bridal collection
Lees ook:Review: Sally Hansen crème de la crème
Lees ook:Klaar voor de lente met low budget accessoires

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>