Review: Serum Origins Skin

Ik schreef al eerder over het serum van Origins Skin. Ik ben echt een fan van dit merk. Vooral omdat het alleen plantextracten, organische ingrediënten en 100 procent natuurlijke, essentiële olien bevat. Naar eigen zeggen: Origins wil de planeet, zijn hulpbronnen en alles wat er op leeft beschermen door aarde- en diervriendelijke praktijken, verpakkingen en beleidsnormen. Vandaag lees je alles over het product. Allereerst, wat een mooie verpakking. Het is een lichtbeige flesje met een witte dop. Daarop staat het merk van Origins. Het merk van Origins is een boom, naar mijn mening staat deze voor de natuur waar het merk zoveel waarde aan hecht.

Het serum is heel makkelijk te gebruiken. Er zit een pompje op waar je de substantie er heel makkelijk mee uit krijgt. Het heeft een hele lichte kleur, bijna tegen het beige doorzichtige aan. Ik gebruik het ‘s morgens en ‘s avonds voordat ik ga slapen en nadat ik ben opgestaan. Wel op een gereinigde huid zodat het nog veel beter in je huid kan trekken.

Zodra ik het serum opdoet voelt mijn huid fris en een beetje koel aan. Daarna trekt het meteen in. Het laat absoluut geen vetlaagje achter en je voelt niet eens dat je het direct hebt opgesmeerd. Zo snel trekt het in. Oh ja een ding, het ruikt echt zo ontzettend lekker. De geur die heel goed naar voren komt is sinaasappel, zo lekker. Daarnaast ruik je mimosa en bergamot. Heerlijk, het heeft een hele lichte geur, maar wel echt heel lekker. Het is niet zo dat je het de hele dag ruikt, maar dat is ook niet erg.

Ik heb het nu best intensief gebruikt en ik merk dat mijn huid wat stralender is. Het is niet meer zo dof als dat het leek. Daarnaast heb ik minder imperfecties. Ik heb het idee of mijn huid echt wat meer ‘voeding’ heeft gekregen. Je moet het niet vergelijken met een dagcrème, maar echt mer een serum. Een serum trekt sneller in en is niet zo vet als een crème. Ik merk dat het serum echt daadwerkelijk mijn huid verbetert. Het trekt snel in en ruikt heel lekker.

Ik vind het een heel fijn serum en ben echt fan van het merk origins. Ik heb ook een oogroller voor puffy eyes en die is echt ideaal voor als je dikkere oogleden hebt.

Het serum is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook:Origins serum voor het twintigersdilemma
Lees ook:Lancaster’s nieuwe serum tegen pigmentvlekken…
Lees ook:Getest Origins No Puffery Cooling roll-on for puffy eyes
Lees ook:Meidenblog test Origins’ Energy-Boosting Moisturizer
Lees ook:Review: douglas naturals gezichtsserum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>